Aktuelno

TRIGLAV ŽKLS, Partizan 1953 – Crvena zvezda KOMBANK, 58:60

TRIGLAV ŽKLS, Partizan 1953 – Crvena zvezda KOMBANK, 58:60

Utakmicu je bolje otvorila ekipa Crvne zvezde, koja je nakon prvih deset minuta došla do prednosti od +7 (13:20). Međutim, nisu dozvolile košarkašice Partizana gošćama da uvećaju svoju prednost, naprotiv u nastavku utakmice viđena je izjednačena borba. Tokom druge i treće deonice obe ekipe bile su podjednako raspoložene u napadu i postigle se po 14 poena, pa se u poslednji desetominutni period ušlo pri rezultatu 41:48. U odlučujućoj četvrtini, domaća ekipa pokušala je da slomi otpor Zvezdinih košarakašica i stignu do preokreta. Međutim, iako su dobile poslednji period igre, prednost koju su gošće stekle u prvoj četvrtini bila je ipak nedostižna, te je utakmica završena pri rezultatu 58:60.
Ivan Vasilijević, Drago mi je što smo odigrali ovako dobru utakmicu protiv Zvezde. Pokazali smo da je trenutno stanje na tabeli splet nekih okolnosti koje su se dešavale. Devojke su dale maksimum. Mnogo mi je drago što su tako reagovale. Nadam se da ćemo u nastavku šampionata nastaviti ovako da igramo i probati da se izborimo za plej of.
Lena Bulatović, Čestitam protivničkoj ekipi na pobedi. Mislim da smo bile odlične. Dobro smo odigrale i naša borbenost je bila na nivou.
Nemanja Planojević, Prvo bih čestitao Partizanu na odličnoj utakmici, jako borbenoj i sa dobrim procentima šuta. Atipična utakmica za nas. Partizan je igrao veći deo utakmice sa četiri male i brze igračice, što je nama napravilo problem. Sve u svemu, devojke su se borile. Najvažnije je da smo pobedili, ima grešaka, ali radićemo na tome da ih ispravimo
Tamara Romčević, Pre svega čestitke protivničkoj ekipi. Pružile su dobar otpor. Mi smo se mučile zbog teškog rasporeda, ali smo na kraju pokazale karakter. Čestitke i mojim igračicama na pobedi.

More in Aktuelno