Aktuelno

RODA JLS, Star – Actavis Academy, 88:68

RODA JLS, Star – Actavis Academy, 88:68

Ekipa Stara dobija prvu četvrtinu rezultatom 22:15, Ekipa Aktavis Akademije u drugoj četvrtini uspeva da smanji rezultat i dobija ovu četvrtinu rezultatom 15:18. Posle pauze domaća ekipa Stara agresivnom odbranom i velikim brojem kontra napada pravi veću razliku i dobija treću četvrtinu 28:17. takođe i četvrtu četvrtinu dobija ekipa Stara rezultatom 23:18. Od pojedinaca na meču najbolji je bio Aleksandar Nikolić igrač Stara koji je postigao 25 poena a u ekipi Aktavis Akademije najbolji je bio Miloš Gavrilović 16 poena.
Aleksandar Komnenić, Čestitam mojim momcima na pobedi, kao i ekipi Aktavis Akademije na fer i korektnoj igri. Danas smo bili bolji i iskoristili malu rotaciju u gostujućoj ekipi i ostvarili pobedu, okrećemo se sledećoj utakmici.
Aleksandar Nikolić, Čestitam mojim saigračima na pobedi, bili smo bolji u skoku i u odbrani nametnuli smo našu igru i ostvarili pobedu. Čestitam i ekipi Aktavis Akademije na fer i korektnoj igri.
Milan Petrović, Čestitke domaćinu na pobedi i na fer i korektnoj igri, dobili su nas u segmentu skoka u napadu imali su bolji tajming za skok. Mi smo bili desetkovani na toj poziciji centra, tri igrača visoka nisu pošla zbog bolesti tako da svaka čast domaćinu.
Miloš Gavrilović, Čestitam ekipi Stara na fer i korektnoj igri i pobedi, nismo bili u punom sastavu danas što je dovelo do ovog poraza sa velikom razlikom.

[envira-gallery id="21260"]

More in Aktuelno