Aktuelno

TRIGLAV ŽKLS, Ljubovija – Radivoj Korać, 45:61

TRIGLAV ŽKLS, Ljubovija – Radivoj Korać, 45:61

Fer i korektna igra koja je pripala gostujućoj ekipi u tri četvrtine. Domaćoj ekipi je pripala treca četvrtina.
Vasić Nebojša, Izgubili smo utakmicu. Dobra utakmica sa puno dobrih situacija. Imali smo priliku, naše košarkašice nesigurne, promašivale zicere, nisu postigle poene koje su trebale da postignu. Oni su bili favoriti, mi smo na 9.mestu na tabeli ali u ovoj utakmici ljudi nebi znali ko je favorit. Prelomili su u jednom trenutku i pobedili nas. Čestitam treneru Mili čiji se rad zaista vidi. Po meni je ona najperspektivniji trener u košarci. Ja im želim u narednom periodu puno uspeha jer su to deca koja su prošla kroz sve te selektivne kampove i treninge. Radili su sa jako dobrim trenerima. Mi smo ovu utakmicu sami u jednom trenutku prepustili Radivoju Koraću koji je, ponavljam, apsolutni favorit. Naše devojke su pokazale da imaju srce veliko kao kuća i pokazale da u ovoj našoj dvorani, ko god da dođe nije favorit.
Valentina Vasiljević, Cestitam Radivoju Koraću na pobedi. Mi smo odigrale dobro utakmicu i rezultat koji stoji na semaforu nije realan. Ne oslikava pravu igru koja je bila na terenu. Promašile smo dosta slobodnih bacanja i zicera iz koji su oni razvili kontre u napadu i umesto naših dva poena mi smo dozvolili njima da postignu dva poena. Na kraju smo imali i problem sa ličnim greškama što je uticalo na konačan rezultat.
Milica, Ja se uvek radujem utakmicama u Ljuboviji, pošto sam odrasla u ovom kraju. Čestitke domaćoj ekipi na fer i korektnoj igri i izuzetnoj borbenosti. Čestitke i mojim devojkama koje su uspele na kraju da pobede.
Minja Aranđelović, Čestitam protivnicima na fer i korektnoj igri. Čestitam i našim igračicama na vrlo bitnoj pobedi.

[envira-gallery id="21247"]

More in Aktuelno