Aktuelno

TRIGLAV ŽKLS, ČA Basket – Vrbas Medela, 50:60

TRIGLAV ŽKLS, ČA Basket – Vrbas Medela, 50:60

Bojažljivo i prilično neprecizno u napadu su počele i jedna i druga ekipa koje u dosadašnjem delu takmičenja nisu osetile ukus pobede. U petom minutu rezultat je bio 2:6 za gošće. Domaćin je pokušavao u nastavku utakmice šutevima spolja da uvede utakmicu pod svoju kontrolu, a gošće su predvođene Anđelom Pavićević dominirale u reketu.Gošće su zahvaljujući skok igri rešile prvo poluvreme u svoju korist osetnom razlikom.Drugo poluvreme domaćin je nastavio sa šutevima spolja ,ali i dalje neuspešno. Tek u poslednjoj deonici domaćin je uspeo da preseče nekoliko protivničkih napada ,smanji prednost na 8 razlike na 4 minuta do kraja,ali to je bilo sve od pruženog otpora domaćina.
Goran Denić, Sve čestitke ekipi Vrbasa na prikazanoj igri. Igračice su imale podsvesno imperativ pobede što im je donekle oduzelo veštinu ,pogotovo na početku utakmice. Pokušavali smo šutem spolja koji nam je domaćin dozvoljavao ali danas nije išao. To nas je poprilično demolarisalo. U skok igri protivnik je dominirao , i po statistici je imao 20 skokova više od nas. U drugom delu utakmice smo krenuli na sve ili ništa i donekle uveli utakmicu u blagu neizvesnost. Čestitam ekipi Vrbasa na prvoj pobedi ,a nama ostaje da u narednim utakmicama podignemo nivo igre i samopouzdanje.
Sonja Dopuđa, Čestitam protivnicama na fer i korektnoj igri. U utakmicu smo ušli veoma mekano i protivnik je stvorio osetnu razliku . Kada smo malo pritisli u odbrani ,rezultat smo smanjili,ali to nije bilo dovoljno da se ostvari pobeda.
Dejan Mudreša, Čestitao bih ekipi Čačka ,izuzetno mi je drago što igraju jedinstvenu kadetsku ligu jer Čačak je veliki grad ,grad košarke,posle dugo godina sam ovde i jako mi je drago. Video sam da se dobro radi,i da ima dosta talentovanih košarkašica. Što se moje ekipe tiče imali smo puno problema sa povredama,i danas smo došli dosta roviti,i mislim da će iz dana u dan biti sve bolje .
Anđela Pavićević, Čestitam saigračicama na borbi,i želji koju su pokazale,takođe i protivnicama na fer igri,ova pobeda nam je prva i nadam se da ćemo nastaviti sa nizom pobeda.

More in Aktuelno