Aktuelno

RODA JLS, Sloga – Partizan NIS, 64:95

RODA JLS, Sloga – Partizan NIS, 64:95

Juniori Sloge I dalje su bez pobede. Težak žreb na početku sezone I kvalitetni protivnici bili su nepremostiva prepreka za neiskusan tim Sloge u ovako kvalitetnom takmičenju. Raduje znatno bolja igra na ovoj utakmici borbena sa dosta zalaganja ali I dalje sa dosta grešaka. Kvalitetniji tim Partizana bio je u stalnom vođstvu I razliku od 10 poena iz prve četvrtine održavao I povećavao sve do kraja susreta. U ekipi Sloge pored MVP Babić Filipa efikasnom igrom istakli su se D.Stamenić, P.Vujović I P.Perišić. U ekipi gostiju Đ.Pažin sa 20,  D.Tanasković I S.Kone sa po 18 poena bili su nezaustavljivi.
Zoran Milovanović, Čestitam ekipi Partizana na pobedi i koretknom ponašanju. Moja ekipa se potrudila u granicama svojih mogućnosti a možda su druga i treća četvrtina naznaka za bolji rad i bolje rezultate.
Sloga: Filip Babić, Čestitam protivničkoj ekipi na borbenoj igri. Trudili smo se da ispoštujemo dogovor pre početka utakmice da igramo disciplinovano kako u odbrani tako i u napadu. Protivnici su nas nadskočili i bili više koncentrisani od nas. Želim im sreću u nastavku sezone, a mojim igračima da se učimo na greškama i ispravljamo ih.
Aleksandar Bućan, Čestitam igračima Sloge na fer i borbenoj igri tokom cele utakmice. Do izražaja je došla naša prednost u skokovima i u većem fondu igrača koja je na kraju dovela do sigurne pobede.
Dušan Tanasković, Dobro smo otvorili utakmicu I napravili veću razliku koju smo održavali do kraja utakmice. Čestitam ekipi Sloge na fer I korektnoj igri.

More in Aktuelno