1.ŽLS

1ŽLS, Crvena zvezda – Novosadska ŽKA, 85:50

1ŽLS, Crvena zvezda – Novosadska ŽKA, 85:50

Posle velike i ujednačene borbe u prvoj četvrtini, ekipa Crvene zvezde uspela je da stigne do veće prednosti i zadrži je do samog kraja.
Dragan Vuković, Bilo nam je potrebno malo više vremena da shvatimo da igramo protiv odlične ekipe ŽKA koja je opravdala zašto je u vrhu tabele. Kratak roster i opterećenost ličnim greškama je učinio da stanu u poslednjoj četvrtini. Čestitam im na prikazanoj igri.
Milina Mišeljić, U prvom poluvremenu nismo mogle da pogodimo otvorene šuteve, na poluvremenu smo imale čak duplo više napada od protivnika. Dok smo u drugom odigrale pametnije, sa više ukradenih lopti i lakih poena, što i jeste naš stil igre. Na kraju je najvažnija pobeda. Sada su sve misli usmerene ka narednoj utakmici u Jadranskoj ligi, protiv dobre ekipe Montane.
Nataša Anđelić, Zvezda je od prvog minuta igrala vrlo agresivno, mi se nismo snašle, o tome govori i mnogo izgubljenih lopti koje smo imale. Zvezda je najbolja ekipa u Srbiji, na nama je da nastavimo da radimo i zabeležimo što više pobeda u sezoni.

More in 1.ŽLS