1.ŽLS

1ŽLS, Šabac – 021, 73:80

1ŽLS, Šabac – 021, 73:80

Domaća ekipa je zabeležila još jedan poraz na domaćem terenu,zahvaljujući padu u igri u jednoj četvrtini.Ovog puta to je bila treća četvrtina u kojoj je ekipa 021 ubacila 26 poena i već tada odlučila pobednika.Domaće igračice nisu imale rešenje za izvanrednu Jovanu Adamović,koja je dominirala u svim segmentima igre.Zaslužena pobeda ekipe ŽKK 021.
SRĐAN PERIĆ, Još jedna utakmica u kojoj imamo pad u jednoj četvrtini koja nas košta poraza, opet smo odigrali kvalitetnih 30 minuta što nije dovoljno da se pobedi protivnik kakav je 021 sa Jovanom Adamović verovatno i najboljom igračicom lige, za koju mi nismo imali rešenje na ovoj utakmici. Čestitam protivniku na pobedi.
BOJANA STEVANOVIĆ, Ponovo nas je pad koncetracije i loša odbrana u jednoj četvrtini koštala poraza.Čestitam protivniku na fer i korektnoj igri.
ALEKSANDAR JOVANOVIĆ, Vrlo teška utakmica za nas.Došli smo uslovno rečeno kao favoriti zbog mesta na tabeli,ali Šabac ima dobru ekipu i jednostavno u nekim trenucima stvarno nemaju sreće,ali mislim kada ostvare prvu pobedu da će napraviti jedan pozitivan niz.Što se tiče moje ekipe nismo ispoštovali dogovor u prvom poluvremenu,da bi stvari došle na svoje mesto u trećoj četvrtini što je i bilo dovoljno za pobedu.
JOVANA ADAMOVIĆ, Utakmicu smo otvorili jako loše,sa mnogo grešaka,dopustili smo protivniku da ima šest puta koš-faul.Udrugom delu smo malo konsolidovali redove i u trećoj četvrtini stekli prednost i održali do kraja.Čestitam protivničkoj ekipi na borbenosti,a mojoj ekipi na zasluženoj pobedi.

More in 1.ŽLS