1.ŽLS

1ŽLS, Vrbas Medela – Student, 55:69

1ŽLS, Vrbas Medela – Student, 55:69

Košarkašice Vrbasa Medele doživele su četvrti uzastopni poraz. I ovoga puta su izabranice Dejana Mudreše odlično započele susret, tokom prve deonice imale i 13 poena prednosti, ali su u nastavku dozvolile protivniku da se vrati u igru i prelomi susret u poslednjem kvartalu, pre svega zahvaljujući odličnoj igri u fazi odbrane, u kojem su domaće postigle samo jedan pogodak iz igre i to u trenucima kada je pobednik već bio rešen – 55:69.
Dejan Mudreša, Čestitam ekipi Studenta na zasluženoj i za njih veoma značajnoj pobedi. Nama preostaje da dobro analiziramo probleme, koji su više nego očigledni i da se posvetimo narednim mečevima.
Dimitrije Stojiljković, Veoma bitna pobeda za nas u ovom delu sezone. Nakon pet vezanih poraza uspeli smo da vežemo i drugi trijumf i to na veoma teškom gostovanju, po mom mišljenju možda i najtežem u ligi. Imali smo od starta odličan pristup susretu, a od drugog dela igre i defanzivno smo odradili sve zamišljeno, tako da bih čestitao mojim igračicama na svemu, a i ekipi Vrbasa na fer i korektnoj utakmici i dobrom gostoprimstvu i želim im puno sreće u nastavku šampionata.
Ntumba Titi, Odlična utakmica. Hvala celoj mojoj ekipi, jer oni su zaslužni za ovo.

More in 1.ŽLS