Aktuelno

TRIGLAV KLS, Zemun – Borac Mozzart, 64:84

TRIGLAV KLS, Zemun – Borac Mozzart, 64:84

Od samog starta utakmice gosti iz Čačka su nametnuli svoj ritam igre i brzo došli do dvocifrene prednosti .Energija Borca je bila na visokom nivou u prvom poluvremenu pa su zasluženo na odmor otišli sa ubedljivom prednošću 54-36- U toku drugog poluvremena ekipa Zemuna pokušavala je da umanji tu prednost , ali ništa im nije polazilo za rukom , pored mnogo promašenih penala šut za 3 poena je bio katastrofalan pa su gosti na kraju trijumfovali ubeljivo 84-64. Sjajnu partiju je pružio izvanredni Petar Radović iz ekipe Borca sa 42 poena i indeksom 50 , pratili su ga Krunić sa 18 poena i Klenkovski sa 10 poena . U ekipi Zemuna istakli su se Vujčić sa 16 poena i Krunić i Jovanović sa 15 poena.
Dragoslav Tančić, U zadnjih 5 dana druga loše odigrana utakmica. Opet loše otvaranje utakmice sa mnogo grešaka , promašenih slobodnih bacanja koji su doveli do dvocifrene prednosti gostiju u ranoj fazi meća. Imali smo i dobrih trenutaka ali sve u svemu nismo ispunili ništa od onoga što smo se dogovorili .Čestitam ekipi Borca na zasluženoj pobedi.
Krunić Vid, Čestitam protivniku na pobedi , zaslužena pobeda , loše smo otvorili utakmicu sa mnogo promašenih bacanja , Idemo dalje i nadamo se boljim rezultatima u nastavku lige.
Zlatanović Vladimir, Mislim da smo od prvog sekunda odigrali jako dobro , disciplinovano i u odbrani i unapadu. Doduše možda u prvoj četvrtini i nije bilo baš tako jel nismo uspeli da zaustavimo njihovu tranziciju i lake poene , međutim u drugoj ćetvrtini je to već bilo mnogo bolje kada smo spustili protivnika na 12 poena i tada već napravili osetnu prednost od 18 razlike što je na kraju bilo i ključno za pobedu.čestitao bih ekipi Zemuna na jednoj korektnoj i dobroj igri.
Petar Radović, Želeo bih da čestitam ekipi Zemuna na utakmici , trudili smo se i mi oni , sve je bilo dobro i mislim da smo zasluženo pobedili.

More in Aktuelno