Aktuelno

RODA JLS, Mega MIS – Dynamic VIP PAY, 87:67

RODA JLS, Mega MIS – Dynamic VIP PAY, 87:67

Veoma jak tempo od samog starta utakmice što se i na neki način očekivalo. Parirale su ekipe jedna drugoj sve vreme i samim tim imali smo rezultatsku klackalicu tri četvrtine. Početak poslednje deonice bio je ključan, jer je domaći sastav napravio seriju od 12:0 i tako otišao na najvećih +15 samo 5 minuta do kraja utakmice. Priveli su izabranici Dragoljuba Avramovića ovu utakmicu kraju kako dolikuje i tako nastavili svoj pobednički niz.
Dragoljub Avramović, Moramo da igramo jaču odbranu iz koje će napad prirodno doći sam. Konačan rezultat ne govori pravu sliku naše igre danas, i smatram da smo danas bili ispod željenog nivoa. Čestitao bih svakako ekipi Dinamika na odličnoj igri.
Abdrammane Siby, Veoma tvrda utakmica u kojoj nismo uspeli da probijemo protivnike sve do poslednje deonice. Veoma bitna pobeda za nas i drago mi je što sam uspeo da dam svoj doprinos njoj.
Milan Jošić, Veoma zahtevna utakmica kao i uvek kada se gostuje u Mega Factoriju. Tri četvrtine smo igrali odlično i uspeli smo da nametnemo tempo koji nama odgovara, ali sve je to palo u vodu kada smo katastrofalno otvorili poslednju deonicu. Čestitao bih Megi na ostvarenom trijumfu.
Aleksa Vlajić, Smatram da rezultat nije pravi pokazatelj današnje utakmice i da smo morali da izdržimo do kraja egal sa domaćom ekipom. Ipak, pali smo u četvrtoj i to nas je koštalo šanse za brejkom na strani. Čestitke Megi, a mi se okrećemo sledećim utakmicama.

More in Aktuelno