Aktuelno

TRIGLAV KLS, Star – Crvena zvezda mts, 69:56

TRIGLAV KLS, Star – Crvena zvezda mts, 69:56

U prvoj četvrtini ekipa Stara bolje rešava poene iz prodora od ekipe Crvene Zvezde i dobija ovu četvrtinu rezultatom 16/12. U drugoj četvrtini vodi se izjednačena borba i ekipa Stara uz dobija i ovu četvrtinu rezultatom 19/17.Posle pauze ekipa Crvene Zvezde je bolje zaigrala u fazi odbrane i preko raspoloženog Gačića uspela da smanji zaostatak sa poluvremena.U četvrtoj četvrtini ekipa Stara odličnom igrom u odbrani i poenima iz tranzicije pre svega preko Martinovića uvećava svoju prednost i mirno privodi meč kraju u svoju korist rezultaom 69-56.U pobedničkoj ekipi najviše su se istakli Lazar Martinović sa 15 poena i Aleksandar Vojinović sa 11 poena.U poraženoj ekipi bolji od ostalih bio je Lazar Gačić sa 17 poena i 8 skokova, pored njega istakao se još i Andrej Lučić sa 12 poena.
Nikola Dulejan, Čestitam ekipi Crvene Zvezde na fer i korektnoj igri i mojim momcima na fanastičnoj borbi.Posebno sam zadovoljan igrom svoje ekipe u poslednjoj četvrtini i to je ono što želim da vidim od njih tokom cele sezone.
Lazar Martinović, Čestitam protivničkoj ekipi na borbi, pokazali smo sebi da možemo da igramo sa najjačim ekipama u ovoj ligi i očekujem da nastavimo u ovakvom ritmu.
Pavlović Ivan, Čestitam ekipi Stara na pobedi i na dobro odigrnoj utakmici, zaslužili su pobedu.Nama ostaje da analiziramo greške sa utakmice i pokušamo da to ispravimo već u sledećem kolu.
Lazar Gačić, Čestitam ekipi Stara na zasluženoj pobedi,u svim elemtima igre su bili bolji od nas.Nas nije služio šut večeras i ekipa Stara nas je pretrčala u zadnjoj deonici.

More in Aktuelno