Aktuelno

TRIGLAV KLS, Sloga – Spartak Office Shoes, 88:84

TRIGLAV KLS, Sloga – Spartak Office Shoes, 88:84

Kadeti Sloge u susretu sa gostima iz Subotice u 5 kolu zabeležili su svoju prvu pobedu u izjednačenoj utakmici u kojoj je po jedno poluvremene pripalo svakoj ekipi.Gostujuća ekipa u prvom delu utakmice ostvarila je voćsvo (40:35) da bi u nastavku utakmice ekipa Sloge efikasnom igrom preokrenula rezultat na konačnih (88:84).Obe ekipe pokazale su bolju igru u napadu a utakmicu su obeležili Filip Stančević Sloga 46 poena(indeh 59, kao i Borivoj Kojić Spartak sa 28 poena(indeh 33).
Sloga: Saša Đorđević, Sve čestitke mojoj ekipi na igri i borbenosti.Pokazali smo karakter, energiju i želju za pobedom.Sve čestitke ekipi Spartaka na fer i korektnoj igri.
Sloga:Filip Stančević: Sve čestitke ekipi Spartaka na fer i korektnoj igri.Mi smo pokazala veliku želju i borbenost što je i donele uspeh.
P.Borković Spartak, Čestitam domaćoj ekipi na pobedi uspeli su da u drugoj polovini susreta poboljšalju efikasnost i ostvare zasluženu pobedu.
Borivoj Kojić Spartak, Nismo uspeli da u drugoj polovini utakmice zaustavimo napade Sloge koji su zabeležili zasluženu pobedu.

More in Aktuelno