Aktuelno

TRIGLAV KLS, SPD Radnički d.o.o. – Partizan NIS, 109:75

TRIGLAV KLS, SPD Radnički d.o.o. – Partizan NIS, 109:75

Utakmica je protekla u fer i korektnoj igri obe ekipe. Zaslužena pobeda domaće ekipe SPD RADNIČKI D.O.O.
Brajković Darko, Odlična utakmica za nas, ušli smo dobro u utakmicu. Ispoštovali smo sve ono što smo se dogovorili, znali smo šta hoćemo da branimo šta hoćemo da napadamo. Na kraju zaslužena pobeda. Čestitam protivničkoj ekipi na dobroj borbi.
Denović Novak, Želeo bih da čestitam ekipi Partizana na fer I korektnoj igir. Mi smo bolje otvorili utakmicu, ušli smo jako napravili smo brzu razliku. Za nas je ovo bitna pobeda i spremamo se za sledeće utakmice.
Simanić Bojan, Čestitke ekipi Radničkog. Fenomenalno su odigrali, ušli su odlično u utkamicu. Mi se nismo snašli u početku, pokušali smo to na kraju da izbalansiramo međutim nismo ni imali dovoljno snage. Napravili smo dosta grešaka, ali u svakom slučaju apsolutno zaslužena pobeda Radničkog.
Drezgić Savo, Loše smo otvorili utakmicu, loše smo gradili. Trebali smo bolje da odigramo odbranu, bolje skupljamo u odbrani. Protivnik je bio kvalitetniji i bolji danas. Drugo poluvreme smo uspeli da održimo neki egal. Bolje smo odigrali u napadu i u odbrani i bolje gradili. U 4. četvrtini smo već opet malo pali i protivnik je zasluženo pobedio utakmicu.

More in Aktuelno