Aktuelno

TRIGLAV KLS, Sloga – Crvena zvezda mts, 47:95

TRIGLAV KLS, Sloga – Crvena zvezda mts, 47:95

Kadetska ekipa Sloge i u susretu sa velikim favoritom ekipom Crvene zvezde mts nije uspela da pruži jači otpor nastavljajući svoju nesigurnu igru protiv znatno kvalitetnijih ekipa u ovoj ligi.Ekipa Sloge nesigurno je počela utakmicu suviše respektujući goste pa je u prvoj četvrtini postigla svega 5 poena.U nastavku je igra nešto poboljšana ali to je bilo nedovoljno za veoma kvalitetne goste.Mnogo grešaka i neuspelih pojedinačnih akcija Sloge omogućili su gostima visoku pobedu.
Zoran Milovanović, Zaslužena pobeda ekipe Crvene zvezde uz sve čestitke za igru i fer ponašanje.Izgubljene lopte i skokovi su naš problem i još uvek teško igramo sa kvalitetnijim ekipama.
Ukoliko uspemo da organizujemo timsku igru i zalaganje svih igrača možemo očekivati bolje rezultate.
Sloga: Nestor Simović, Čestitam ekipi Crvene zvezde na pobedi. Mi smo se borili u granicama naših trenutnih mogućnosti.Trudićemo se da u nastavku prvenstva podignemo kvalitet naše igre.
Slobodan Klipa, Moja ekipa ozbiljnom i sigurnom igrom tokom cele utakmice iskoristila je sve greške domaćina a pogotovu u prvom delu utakmice tako da smo ostvarili još jedan uspeh.Domaćoj ekipi čestitke nas fer i korektnoj igri.
Nikola Manojlović, Odigrali smo utakmicu veoma dobro iskoristivši greške domaćih igrača efikasno u napadu pogotovu u prvoj deonici i visoku razliku povećali do kraja utakmice.Zahvaljujem svojim igračima na dobroj igri a ekipi domaćina sve čestitke na korektnoj I fer igri.

More in Aktuelno