Aktuelno

TRIGLAV KLS, Radnički 1950 – Mega Bemax, 69:84

TRIGLAV KLS, Radnički 1950 – Mega Bemax, 69:84

Utakmica je protekla u fer i korektnoj igri obe ekipe. Zasluzena pobeda gostujuće ekipe.
Stefan Arnaut, Cestitke gostima na pobedi i fer i korektnoj igri. Uspeli smo da pariramo jakom protivniku u većem delu meča. Međutim veliki broj ofanzivnih skokova gostiju, čak 16, im je davao sigurnost i olaksao im put do pobede. Na kraju je do izražaja došla i fizička snaga i pripremljenost na koju nismo uspeli da odgovorimo. Zadovoljni smo igrom.
Matija Gledić, Cestitam ekipi Mege na dobroj utakmici. Uspeli smo da se držimo veći deo utakmice i da budemo ravnopravan protivnik. Međutim kako su imali veliki broj ofanzivnih skokova a nas nije služio šut spolja razlika se povećala. Okrećemo se već sledećoj utakmici koja nas čeka za vikend protiv ekipe Zemuna.
Avramović Dragoljub, Čestitam mojim momcima na pobedi. Dobro smo odigrali ovaj meč a pripremićemo se za sledeći da što bolje odigramo. Domaćin je pružio dobar otpor i na tome im čestitam.
Stefan Agoč, Loša utakmica za nas jedna od najlošijih ove sezone.Loše smo kontrolisali skok. Nismo imali tu brzu igru koja nas je krasila. Okrećemo se već sledećem protivniku koji nas čeka već za par dana i da poboljšamo igru.

More in Aktuelno