1.ŽLS

1ŽLS, Novosadska ŽKA – 021, 65:58

1ŽLS, Novosadska ŽKA – 021, 65:58

Novosadska ŽKA je od starta krenula sa jakom odbranom što se i pokazalo kroz razliku na karaju prve četvrtine. Ekipa 021 je uhvatila priključak u drugoj četvrtini uz pomoć velikog broja skokova u napadu i koševa Jovane Adamović. Nastavilo se u istom ritmu i na početku drugog poluvremena kada je ekipa 021 imala prednost od sedam koševa na kraju treće četvrtine. Devojke iz ŽKA su četvrtu četvrtinu krenule u napad i sankcionisale prednost 021 u skoku i igri pod koševima. Jelena Mitrović je vladala reketom, sjana odbrana i pravovremeni koševi Nikolije Jovanović, Slađe Lukić, Marine Radović, Maše Janković i svih ostalih devojaka iz ŽKA.
Nataša Anđelić, Utakmica od velikog značaja za sve nas. Znali smo da će biti veoma teško ali i da su devojke spremene za takvu vrstu odgovornosti. Zadovoljna sam većim delom utakmice ali ono što predstoji je još jedna utakmica u Novom Sadu protiv jake ekipe Koraća. Čestitam ekipi 021 na dobroj igri.
Jelena Mitrović, Spremali smo se za derbi i znali smo da neće biti lako. Veoma smo srećni što smo pobedili. Sada tek nema opuštanja.

More in 1.ŽLS