Aktuelno

RODA JLS, Mega Bemax – Mladost, 92:71

RODA JLS, Mega Bemax – Mladost, 92:71

U 8. Kolu Roda Juniorske lige Srbije košarkaši Mega Bemaxa savladali su Mladost iz Čačka sa 92-71. Dosta dobro otvorena utakmica I sa jedne I sa druge strane ,agresivna I jaka odbrana dovodi do toga da rezultat posle prve četvrtine bude 19:15 u korist Mege. Druga četvrtina je takođe protekla u znaku igrača Mega Bemaxa što se I videlo po rezultatu gde se na odmor otišlo sa 41:27 za domaćina. U drugom poluvremenu takodje smo videli lepu I atraktivnu kosarku sa jedne I sa druge strane. Konacan rezultat 92:71 . Kod košarkaša Mege možemo izdvojiti Aleksu Markovića koji je postigao 18 poena,17 skokova indeks 33, dok u Mladosti najkorisniji igrač je bio Dragićević sa 21 poena.
Vlada Vukoičić, Čestitke igračima.Kontrolisali smo pre svega odbranu i iz takve odbrane došli do puno kontra napada i laganih poena.
Aleksa Marković, Zadovoljni smo današnjom igrom i pobedom,što je i rezultat na kraju utakmice pokazao. Nadamo se da ćemo ovakvu igru sa puno trčanja i jakom odbranom prikazivati u narednim mečevima.
Mihailo Šušić, Zasluzena pobeda Mege možda i u kvalitetu veća razlika ,mi smo pokušali da odigramo ,nekim stvarima sam nezadovoljan a nekima zadovoljan.
Matija Dragoćević, Borili smo se bili su jači u ovom trenutku,dobili su dobrom odbranom I prelomili u trećoj četvrtini ,mi smo se borili I nadam se da će biti bolje u narednoj utakmici.

More in Aktuelno