Aktuelno

TRIGLAV ŽKLS, Student – Radivoj Korać, 43:75

TRIGLAV ŽKLS, Student – Radivoj Korać, 43:75

Košarkašice Studenta pretrpele su šesti poraz u Kadetskoj ligi Srbije. Nišlijke na svom terenu, u susretu 8. kola, izgubile od beogradskog Radivoja Koraća sa 75:43, po četvrinama 18:11, 23:10, 17:4, 17:18. Predvođene tandemom Anjom Tasić, gošće su već u prvoj deonici došle do dvocifrene prednosti, koju su uvećavale do samog kraja.
Nenad Stojanović, Kada se pogleda rezultat, to ne deluje tako, ali smo mi sada bolje odigrali nego u prošlom kolu. Koliko-toliko je bilo želje, volje i nekih rešenja u napadu.
Jelena Radojković, Borile smo se koliko smo mogle. Protivnice su fizički dosta jače od nas… Nadam se da ćemo mi iz utakmice u utakmicu biti bolje.
Nenad Marković, Ne volim gostovanja u Nišu, jer mogu da budu teška. Nismo došli kompletni, ali sam izuzetno zadovoljan odnosom. Devojke su ispoštovale sve i sve su dale svoj maksimum.
Anja Tasić, Iza nas je još jedno uspešno gostovanje. Ispoštovale smo dogovor iz svlačionice. Došle smo u Niš oslabljene i nakon dugog puta, ali smo uspele da ostvarimo zacrtani cilj.

More in Aktuelno