Aktuelno

RODA JLS, Žitko Basket – Konstantin, 93:97

RODA JLS, Žitko Basket – Konstantin, 93:97

U 16.kolu Roda JLS juniori Žitko basket kao domaćini poraženi su posle produžetka od Konstantina rezultatom 93-97 ( 25-22, 18-21, 20-27, 21-14, 9-13). Gosti su odigrali odličnu utakmicu. Izabranici trenera Lazara Vukoslavčevića nikako nisu mogli da nađu pravi ritam i zasluženo su izgubili . Prvo su Nišlije u posledljim sekundama trojkom izborili produžetak i kasnije i zaslužili pobedu. U ekipi Konstantina najbolji su bili Drašković L i Markovi A sa po – 21 poena i Petrović I – 20 poena, dok su kod trenera Vukoslavčevića bolji od ostalih bili LazarevićĐ sa 23 poena , Milošević A – 21 poen i Ječmenica P – 18 poena. U narednom 17.kolu Konstantin gostuje u Čačku dok Žitko basket takođe gostuje Slobodi u Užicu.
Lazar Vukoslavčević, Pre svega bi čestitao ekipi Konstantina na fer i korektnoj borbi. Oni su primer kako ekipa koja je pre ovog kola bila u ligi bez pobede daje sve od sebe za svoj klub i trudi se da dođe do pobede. Ostvarili su prvu ovde u Beogradu i ja im želim još mnogo pobeda. Ja ću sa svojim igračima da uradim analizu jer ovo više nikad ne sme da se desi ovakav pristup.
Petar Ječmenica, Nemam reči za poraz osim smo mnogo loše igrali kao tim. Ovako više ne smemo da imamo pristum. Čestitke Konstantinu i ovo što sam izjavio ne umanjuje njihovu borbu i pobedu . Odlični su ali mi smo mnogo loše izgledali.

More in Aktuelno