2.MLS

2.MLS, Žitko Basket – Mladost SP, 60:61

2.MLS, Žitko Basket – Mladost SP, 60:61

U utakmici 3.kola Play Out-a MLS, domaći Žitko basket je ugostio ekipu ekipu KK Mladosti iz Smederevske Palanke. Utakmica je od početka do kraja bila egal. Niko se nije odvojio niti je imao dominaciju na parketu. Odlučivale su sitnice i samoj završnici iskusnija ekipa Mladosti se bolje snašla gde je u poslednjoj sekundi Nedeljković dao pobedonosni koš. Kod gostiju bolji od ostalih bili su odlični Stanković Lazar sa 15 poena , i dvojac Nikolić Aleksandar i Kojić Stefan sa po 13 poena. U ekipi Nenada Karanovića kapiten Vesković Edin ubacio je 18 poena, Đorđević Marko 11 poena i Vasilije Ivanović 9 poena. Ekipa Žitka sledeće kolo putuje u goste Moravi iz Vladičinog Hana a ekipa Mladosti SP dočekuje u ekipu Radničkog 1950.
Karanović Nenad, Čestitke ekipi Mladosti na zasluženoj pobedi. Jeste odlučio posledlji šut ali imali smo priliki da rešimo utakmicu pre toga. Sreća se zaslužuje a mi je izgleda nismo zaslužili. Nade još ima ali moramo skoro sve da pobedimo do kraja. Biće teško ali čuda se događaju. Čestitke ekipi Palanke i svako dobro im želim.
Ivanović Vasilije, Svaka reč je suvišna kad kući izgubite pola koša sa zvukom sirene. Borili smo ali je bilo nedovoljno. Čestitke protivniku.

More in 2.MLS