Aktuelno

TRIGLAV KLS, Beko – Borac Mozzart, 62:88

TRIGLAV KLS, Beko – Borac Mozzart, 62:88

U petnaestom kolu Triglav kadetske lige u Beogradu između ekipa Beko i Borac pobednik se nije dovodio u pitanje. Stabilna igra i sigurno vođstvo ekipe Borca bilo je ubedljivo tokom cele utakmice. Iz perioda u period samo su lagano povećavali svoju prednost.
Zoran Beljić
Pobednik se nije dovodio u pitanje. Odlična ekipa Borca je kvalitetnom igrom i u napadu i u odbrani pokazala sve naše nedostatke. Nadam se da ćemo u sledećim utakmicama neke stvari ispraviti.
Miloš Šojić
Otvorili smo jako loše meč sa veoma lošom odbranom i dopustili smo da nam daju za kadetsku košarku 88 poena što je previše. U prvoj četvrtini skoro 30 što mislim da je neshvatljivo i da moramo mnogo više da radimo na odbrani jer nismo ekipa koja može u napadu da da 100 poena nego smo ekipa koja može da postigne maksimum 70 i moramo biti bolji u odbrani. Okrećemo se sledećem kolu a ekipi Borca puno sreće u nastavku takmičenja

Imali smo sigruno dve ili tri nedelje bez utakmica tako da smo iskoristili da malo poboljšamo trčanje cele ekipe obzirom da smo ceo ovaj prvi period više radili na nekoj njihovoj fizičkoj snazi. To se malo odrzilo na lošiju igru u prvom delu prvenstva. Međutim evo danas smo izgledali svežije, odigrali pogotovo prvo poluvreme jako dobro. Međutim imali smoo sa druge strane raspoloženog protivnika ali ajde možemo reći da je utakmica početkom drugog poluvremena bila rešena. Dobili su svi šansu i mislim da smo zasluženo pobedili a opet čestitao bih ekipi Beka na dobroj igri, na razvijanju mladih igrača iz godine u godinu i nadam se da će oni naći svoje standardno mesto u jednistvenim ligama Srbije.

Ispoštovali smo dogovor iz svlačionice, otvorili smo bolje utakmicu, tu smonapravili prednost koju smo držali tokom cele utakmice. Igrali smo timski i ovo je jedna velika pobeda za nas.

More in Aktuelno