Aktuelno

RODA JLS, Sloga – Mega Bemax,

RODA JLS, Sloga – Mega Bemax,

U susretu sa ekipom Mega Bemax juniori Sloge počeli su utakmicu veoma dobro i pružili snažan otpor ali samo tokom prve četvrtine. U nastavku su gosti pronašli svoju igru I dobrom odbranom I efikasnim napadom razliku stalno povećavali I sasvim zasluženo zabeležili visoku pobedu. Ekipi Sloge treba znatno više samopouzdanja kako bi bila dostojan protivnik iskusnim ekipama. U ekipi Sloge igra Petra Vujovića I Danila Stamenića nije bila dovoljna za bolji rezultat jer ih ostali igrači nisu pratili. U ekipi Mege Langović I Kljajević bilil su nosioci igre.
Zoran Milovanović, Zaslužena pobeda Mege, nadvisili su nas u svim elementima igre. Čestitke na korektnosti tokom utakmice i uloženoj energiji. Mi smo još u fazi prepoznavanja prvo medjusobno a onda i prema protivnicima koji su realno iznad našeg nivoa.
Petar Vujović, Čestitam protivničkoj ekipi na fer i korektnoj igri. Nismo iskoristili šanse koje su nam se otvarale i to je jedan od razloga večerašnjeg poraza. Sve u svemu bolji protivnik je večeras bila ekipa Mege kojoj još jednom čestitam.
Goran Ristić, Nismo imali maksimalan pristup od početka utakmice, naročito u odbrani što je protivnik iskoristio i uspeo da kazni. Od polovine ¼ stvari su bolje funkcionisale, uspostavli smo kontrolu u odbrani i dobro rešavali situacije u napadu. Ta energija se prenela i na start drugog poluvremena i tako smo uspeli da rezultatski rešimo meč. Čestitao bih svojoj ekipi na važnoj pobedi za nas na gostovanju a protivniku na fer igri.
A.Langović, Ušli smo u utakmicu jako slabo. U ¼ smo imali dosta promašaja I izgubljenih lopti. Stanje u drugoj ¼ se popravilo. Stekli smo prednost koju smo održavali do kraja. Čestitao bih svojim saigračima na dobroj i timskoj igri a protivnicima na fer igri.

More in Aktuelno