Aktuelno

RODA JLS, Dynamic Vip Pay – Mladost Veternik Odeon Basket, 82:73

RODA JLS, Dynamic Vip Pay – Mladost Veternik Odeon Basket, 82:73

BRANISLAV GREGORIĆ KK MLADOST VETERNIK, Imali smo dve utakmice da skautiramo imali smo video snimke i došli smo ovde znali smo da igraju pik i rol realno mi smo to dobro i odradili iz pik and rola uvek ostaje neko slobodan oni su to iskoristili na najbolji mogući način kaznili su nas šutom. Nemam sad statistiku kod sebe ali mislim da im je procenat šuta sigurno viši nego naš. Greške koje smo pravili u pokušaju da se vratimo u utakmicu dovele su nas do ovog rezultata. Nama je svaka utakmica škola mi smo prvi put u ovoj ligi ja sam sve u svemu zadovoljan igrom mog tima.
VUKŠA VASILJEVIĆ IGRAČ KK MLADOST VETERNIK, Ova današnja utakmica je bila pokazatelj da smo se dobro pripremili ali da smo slabo ušli u duel. Nedostajala nam je bolja koncetracija. Pravili smo dosta grešaka iako su drugi košarkaški elementi bili u redu. Moramo da radimo na tome da popravimo našu odbranu jer iz odbrane će doći i napad i šut. Ove stvari ćemo popraviti u narednim utakmicama. Videli smo od početka sezone gde su nam greške i radićemo na tome da ih eliminišemo u narednom periodu.
NIKOLA MARKOVIĆ TRENER KK DYNAMIC VIP PAY, Čestitao bih ekipi iz Novog Sada na zaista fer korektnoj i dobroj igri i mojim momcima pre svega na pobedi. Ono što bih rekao za prvo poluvreme da je bilo fantastično i sa energijom i sa obavljenim zadacima. Ne mogu nikako da budem zadovoljan sa trećom četvrtinom kada je najbitnije pad koncetracije promašeni ziceri promašena slobodna bacanja znači to je isključivo stvar koncetracije. Nadam se da ćemo kako utakmice idu podizati takmičarsku formu i verujem da će iz utakmice biti sve bolje i bolje.
MVP LAZAR GRBOVIĆ IGRAČ KK DYNAMIC VIP PAY, Pre svega hteo bih da čestitam protivničkoj ekipi na fer i korektnoj igri. Otvorili smo utakmicu slabije ali posle smo sredili našu odbranu i iskusno priveli utakmicu kraju. Čestitao bih mojim momcima na pobedi a sledeće nedelju u Čačku nadam se da ćemo nastaviti pobednički niz.

More in Aktuelno