Aktuelno

TRIGLAV KLS, Actavis Academy – Partizan NIS, 74:96

TRIGLAV KLS, Actavis Academy – Partizan NIS, 74:96

Izjava trener KK Partizan Vedran Popovic, Važna i teska pobeda za nas , cestitke ekipi Aktavisa na zalaganju i odlicnoj igri. Drago mi je što je protivnik igrao zonu 40 min. što je odlična prilika da se naši mladi igrači razvijaju i pronalaze rešenja na specificne odbrane. Podigli smo agresivnost i ritam drugo poluvreme i to se odrazilo na rezultat.
Izjava igrac KK Partizan Risto Dangubic- Sve cestitke protivniku na fer i korektnoj igri. Usli smo malo slabije u utakmicu, ali smo u drugom poluvremenu to ispravili jacom odbranom.
Okrecemo se narednom kolu, gde docekujemo Mega bemax.
Milan Petrovic Trener Actavis academy, Moram da kazem utakmica je Bila teska, rezultat na kraju malo preveliki, imali smo svoje šanse ali veliki pad na početku 3/4 nas je koštao uzbudljive završnice, čestitam ekipi Partizana na fer borbi i pobedi, ali moram da čestitam i mojim igračima na velikoj želji i borbenosti.
Igrač Actavis academy Milan Miljkovic: čestitam protivnickoj ekipi na pobedi, borili smo se ali u jednom trenutku utakmica se prelomila i ekipa partizana je to iskoristila, mi se okrećemo gostovanju u Cacku i traziti pobedu na gostujucem terenu.

More in Aktuelno