Aktuelno

RODA JLS, Radnički 1950 – Vojvodina, 92:69

RODA JLS, Radnički 1950 – Vojvodina, 92:69

Utakmica je protekla u fer i korektnoj igri obe ekipe. Zasluzena pobeda gostujuće ekipe KK Radnički 1950.
Vukotić Ivica, Čestitam mojim igračima na odličnoj igri. Uspeli smo da primenimo ono što smo se dogovarali u svlačionici i to je donelo rezultate. Malo smo pali u drugoj četvrtini, ali smo u drugom poluvremenu uspeli da se odlepimo i održavamo razliku do kraja utakmice. Okrećemo se sledećoj utakmici protiv Sloge koja uopšte neće biti laka.
Andrija Petrović, Čestitam mojim saigračima na pobedi i dobroj borbi kroz celu utakmicu. Uspeli smo da odradimo ono što je trener tražio od nas, a to je timska igra i u odbrani i u napadu i to nas je dovelo do pobede.
Agoč Slobodan, Čestitam igračima Radničkog na jakoj utakmici i pobedi. NIsam zadovoljan borbom svojih igrača u prvoj četvrtini gde je Radnički uspeo da se odlepi na nekih 10-ak razlike. U drugoj četvrtini smo davali neke znake života i uspeli da se malo približimo, ali Radnički je uspešno odbijao te napade in a početku drugog poluvremena napravio veliku razliku šutem za tri poena. Još jednom čestitke domaćinu, a mi se okrećemo novom kolu.
Aleksa Ivanović, Igrači Radničkog su ušli u utakmicu sa više želje i jačim ritmom nego mi i to je dovelo do malo osetnije razlike na kraju prve četvrtine, iako smo se trgli i probudili u drugoj četvrtini nismo uspeli da održimo tempo do kraja utakmice i odbranimo šut za tri poena kao i da zagradimo koš. Sada nam predstoji utakmica kod kuće protiv Partizana i da se spremimo što bolje za istu.

More in Aktuelno