Aktuelno

TRIGLAV KLS, Radnički 1950 – Borac, 79:71

TRIGLAV KLS, Radnički 1950 – Borac, 79:71

Utakmica je protekla u fer i korektnoj igri obe ekipe. Zasluzena pobeda domaće ekipe KK Radnicki 1950.
Bojan Erić, Čestitam mojim igračima na pobedi. Izuzetno teška utakmica za nas. Dosta smo nekih grešaka napravili, ali sve u svemu izuzetno dobra utakmica. Probali smo sve ono što smo radili na treningu da pretočimo u dobru igru. Još jednom čestitke i demo dalje utakmicu po utakmicu i da vidimo što više pobeda da skupimo.
Danilo Labović, Želeo bih pre svega da čestitam svojim saigračima na odličnoj pruženoj partiji. Dobro smo se pripremili za ovu utkamicu koja je bila izuzetno teška. Poveli smo u prvom poluvremenu i tu prednost održavali do kraja. Sad se okrećemo narednom kolu protiv Vizure.
Bojić Raško, Sve čestitke domaćinu na zasluženoj pobedi. Uneli su više energije i volje u ovu utakmicu, i to je na kraju odlučilo pobednika. Mojim igračima zameram samo odnos prema igri u prvom poluvremenu koji je bio katastrofalan, i sa minus 20 je teško vratiti se, ali pokušali smo, uspeli smo, falilo je još to malo, ali na nama je da radimo i ispravljamo i da tražimo pobedu u sledećoj utakmici. Sasvim zaslužena pobeda Radničkog.
Đorđe Čurčić, Hteo bih da čestitam Radničkom i njihovom treneru na fer i korektnoj igri in a zasluženoj pobedi. Što se tiče naše ekipe, mi u prvom poluvremenu nismo ispoštovali dogovor iz svlačionice. U drugom poluvremenu smo se malo probudili, ali to nije bilo dovoljno da pobedimo ovaj meč. Mi se okrećemo sledećem kolu koje nas očekuje u Čačku protiv Konstantina i želimo da tu ostvarimo pobedu.

More in Aktuelno