Aktuelno

RODA JLS, Mega Bemax – Crvena zvezda mts, 77:85

RODA JLS, Mega Bemax – Crvena zvezda mts, 77:85

U 5. Kolu Roda Juniorske lige Srbije košarkaši Crvene Zvezde savladali su u vrlo uzbudljivoj utakmici ekipu Mega Bemaxa sa 85:77. Domaća ekipa otvorila je bolje utakmicu vec posle 3 minuta igre bilo je 8:0 za Megu.Do kraja četvrtine gosti su trgli I vratili u utakmicu. Prva četvrtina 23 :13. Drugu četvrtinu je gostujuća ekipa iskoristila da se potpuno vrati u utakmicu I ne dozvoli domaćinu da se odlepi. Na odmor se odlazi sa rezultatom 38:39 za Zvezdu.
Drugo poluvreme su obe ekipe pokazale dosta kvaliteta .Treću četvrtinu dobijaju domaćini sa 23:22 I u zadnju četvrtinu se ulazi sa dosta neizvesnosti. U četvrtoj četvrtini gosti su imali vise energije gde su nadigrali domaćina I odneli pobedu. Konačan rezultat 77:85 za Crvenu Zvezdu. Najbolji strelac za Mega Bemax Petar Kovačević sa 16p dok je kod Zvezde to bio Milutin Ostojić sa 22p.
Dragoljub Avramović, Čestitam igračima Zvezde na pobedi,mi nismo smeli da dozvolimo ovoliki pad u poslednjoj četvrtini koja je i najviše uticala na danasnji poraz.
Luka Paunović , Ostaje žal što nismo danas pobedili . Držali smo se tri četvrtine i onda nedopustiv pad u četvrtoj što su oni iskoristili i pobedili danas .Čestitam im a mi nastavljamo da treniramo i da se već spremamo za sledeću utakmicu
Slobodan Klipa, Čestitam ekipi Mege na dobroj i fer igri danas,takođe čestitam i mojim igračima na pobedi,mi smo prelomili kad je trebalo u poslednjoj četvrtini i mirno priveli utakmicu kraju.
Milutin Ostojić , Veoma bitna I teška pobeda pobeda za nas. Posle loše prve četvrtine u drugoj smo se digli I pokazali karakter.U drugom poluvremenu smo držali ritam I na kraju prelomili u našu korist.

More in Aktuelno