Aktuelno

RODA JLS, Mega Bemax – Actavis Academy, 105:53

RODA JLS, Mega Bemax – Actavis Academy, 105:53

U 2. kolu Roda Juniorske lige Srbije košarkaši Mega Bemaxa ubedljivo su savladali goste iz Actavis Academy sa 105:53. Domaća ekipa je krenula jako od samog starta I već posle prve četvrtine Mega je napravila razliku od 19 poena razlike.
U drugoj četvrtini ritam domaćina nije opao pa se na odmor otišlo sa rezultatom 60:23 u njihovu korist. Do kraja treće I četvrte četvrtine košarkaši Mege su samo održavali prednost, I tako je utakmica završena sa plus 52 na kraju.
Kod košarkaša Mege možemo izdvojiti Aleksu Markovića koji je imao 15 poena,9 asistencija I 9 skokova za 22 minuta igre, dok kod gostiju je to bio Pavić Jovan sa 11 poena.
Vlada Vukoičić, Čestitam svojim igračima na pobedi i zalaganju.Prva utakmica na našem terenu u novoj sezoni dala nam je motiv i želju da igramo angažovano.Upravo je tako bilo tokom celog mečai iskoristili smo tu činjenicu da igramo sa svih 12 igrača.
Aleksa Marković, Dobra utakmica za nas,od samog starta smo imali kontrolu meča.Pre svega da čestitam svojim saigračima na dobrom pristupu i ekipi Actavisa na dobrom pruženom otporu.
Milan Petrović, Nismo dobro ušli u meč,dosta bojažljivo i previše respektovali protivnika.Čestitam ekipi Mege na pobedi i hvala na gostoprinstvu.Nama preostaje da se borimo i napredujemo iz utakmice u utakmicu i da pokažemo to u narednom periodu.
Jovan Pavić, Čestitam ekipi Mege na pobedi,naša igra nije bila najbolja što znamo,tako da ćemo ovu utakmicu brzo zaboraviti I okrenuti se narednim utakmicama.

More in Aktuelno