Aktuelno

RODA JLS, Konstantin – Dynamic Vip Pay, 55:62

RODA JLS, Konstantin – Dynamic Vip Pay, 55:62

Borbena i većim delom meča izjednačena utakmica u sali OŠ Duško Radović. Domaćin je do poluvremena parirao fizički nadmoćnijem rivalu i imao prednost od 2 poena. Treća četvrtina je u potpunosti pripala gostima koji su energijom, brojem skokova i pogođenim šutevima stekli i održavali minimalnu prednost do kraja utakmice a domaćin velikom borbom i požrtvovanjem nije dozvolio da se razlika uveća.
Velјko Kajganović, Čestitam ekipi Dinamika na zasluženoj pobedi. Odlično vođena ekipa sa izuzetnim fizičkim potencijalom koji su preneli na snažnu odbranu i skok. Mojim igračima sam takođe čestitao na uloženoj energiji, mislim da je bila na gornjoj granici naših mogućnosti. Zbog ovakvih utakmica igramo Roda JLS i ne bih imao ništa protiv da svaka sledeća bude ovakva jer znam koliko će značiti igračima.
Vukašin Tasić, Čestitam Dinamiku na pobedi, a mojim saigračima na velikoj borbi. Veći deo utakmice smo bili u egalu. Okrećemo se narednim treninzima i sledećoj utakmici.
Nikola Marković, Čestitam ekipi Konstantina na sjajnoj igri koju su pokazali danas. Mi smo znali da je Konstantin sjajno tehnički obučena ekipa i da ćemo imati problema da odbranimo prodor igru. Poželeo bih im dobar nastavak a mojim momcima čestitam i nastavlјamo dalјnj sa podizanjem forme.
Lazar Grbović, Čestitam Konstantinu na dobroj i fer igri a mojim saigračima na pobedi. Mislim da nismo do kraja ispoštovali dogovor iz svlačionice, pre svih ja. Dozvolili smo da budu borbeniji ali ipak smo na kraju smogli snage i pobedili.

 

More in Aktuelno