Aktuelno

RODA JLS, Beko – Radnički, 73:51

RODA JLS, Beko – Radnički, 73:51

U petom kolu Roda juniorske lige sastale su se ekipe Beko i Radnički. Ovaj meč završen je u korist domaće ekipe ubedljivim rezultatom 73:51. Od samog starta meča domaćini su počeli sigurnom igrom. Od prvog perioda laganim vođstvom 18:16 i drugog ubedljivog 24:06 završili su poluvreme sa +20 poena razlike. U drugom poluvremenu ekipa Beka održavala je rezultatsku prednost (21:10) a protivnici su pobedom u poslednjim periodu (10:19) razliku malo umanjili za konačnih 73:51.
Vasilije Budimić, trener KK Beko, Druga četvrtina je prelomila utakmicu. Malo smo bili u grču posle 0:4, momci dobro treniraju i vredno rade a nikako da dođe ta pobeda. Ovo je zaslužena pobeda protiv Radničkog i nadam se da će što se rezultata tiče ubuduće sve da ide na bolje. Danas su svi igrali, što me raduje, držali visok ritam trčanja i nadam se da ćemo u narednim mečevima biti sve bolji i da ćemo u ovom prvom delu dobiti još neku utakmicu koja bi nas odvela bliže ka F8.
Tanasije Simović, igrač KK BEKO, Dobro smo otvorili utakmicu, igrali smo jaku odbranu 1 na 1, uzeli smo dosta lopti i time otvorili kontranapade što je dovelo do lakih poena i do prednosti još u prvom poluvremenu.
Brajković Darko, KK Radnički, Ušli smo u utakmicu dekoncentrisano i bez energije tako da povreda kapitena nije uticala na poraz. Sa druge strane momci iz Beka su od prvog minuta igrali skoncentrisano i svih 40 minuta pokazali sjajnu energiju i dobru igru i sasvim zasluženo pobedili. Nama ostaje da izanaliziramo gde smo pogrešili i šta nismo dobro uradili da te greške ispravimo.

More in Aktuelno