Aktuelno

RODA JLS, Beko – Mladost, 68:74

RODA JLS, Beko – Mladost, 68:74

U 3. kolu Roda juniorske lige Srbije u Padinskoj skeli ekipa BEKO dočekala je ekipu Mladosti iz Čačka. U veoma neizvesnom i rezultatski zanimljivom meču na kraju su slavili gosti rezultatom 68:74.
Domaćini su posle prvih 5 minuta utakmicu poveli u svoju korist i prvi period završili sa 15:10. Na poluvreme su takođe otišli sa 37:31 i blagom prednošću iako se videlo da gosti nemaju nameru da se predaju i da će drugo poluvreme biti zanimljivo. Treći period ekipa Mladosti dala je gas i pred ulazak u poslednju deonicu meča dostigli su nerešen rezultat 57:57. Gosti nisu posustajali i u poslednjem periodu iskoristili su ovaj rezultatski zalet, utakmicu su okrenuli u svoju korist za konačnih 68:74.
Vasilije Budimić, trener KK Beko, Veliko razočarenje. Spremali smo se, mislili smo da možemo da pariramo Mladosti u svim segmentima ali ispostavilo se da ne možemo. Ostaje nam da radimo vredno i da se trudimo. Čini mi se da se deo mojih igrača zadovoljio samim ulaskom u Jedinstvenu juniorsku ligu a drugi deo se preopteretio tim teretom. Ovo je potpuno druga ekipa od prošlogodišnje, samo nekoliko igrača je vodeće od prošle sezone. Treba da prođe vreme da se uigraju jer relativno kratko vreme treniraju zajedno ali sa druge strane prošli smo već dve ekipe iz rasporeda koje su objektivno gledano sa donjeg dela tabele. Tako da sam tu razočaran jer smo računali na pobede ali šta da se radi, treniramo dalje.
Radovan Vidović, igrač KK Beko, Loše smo odigrali, nismo ispoštovali dogovor iz svlačionice. Nadskakali su nas u trećoj i četvrtoj četvrtini i zasluženo pobedili.
Šušić Mihajlo, trener KK Mladost, Beko je u prvom poluvremenu imao dosta skokova u napadu, mi smo to pokušali da iskontrolišemo. Kada se rešavalo ubacili smo neke bitne poene, malo se rastrčali i to je to. ovo su dve jako slične ekipe i nijanse su prevagnule na našu stranu. Moramo biti zadovoljni. Obe ekipe imaju dosta kvalitetnihnigrača kojiće odigrati još jednu sezonu. Želim da se zahvalim kompletnom rukonovodstvu i treneru Beka na izuzetnom gostoprimstvu i nadam se da ćemo uspeti da uzvratimo domaćinstvo u Čačku.
Matija Dragićević, igrač KK Mladost, Bitna pobeda za nas posle dva poraza, borili smo se celu utakmicu. Prelomili smo u trećoj četvrtiniiako smo gubili deset razliki. Izgurali smo do kraja u dobrom ritmu i po meni zasluženo pobedili.

More in Aktuelno