Aktuelno

RODA JLS, Actavis Academy – Mladost, 84:103

RODA JLS, Actavis Academy – Mladost, 84:103

Igrač Mladen Stojiljkoviću, Usli smo dobro u utakmicu, ali smo imali dosta izgubljenih lopti sto je dalo gostima veliku prednost. Igrali smo korektno do 4. cetvrtine, a onda smo izgubili snagu i posustali, sto su gosti iskoristili i preokrenuli mec u svoju korist. Treniraćemo jače i bolje da bi ispravili ove greške, borićemo se više u narednim utakmicama.
Trener Vladan Stojiljković, Čestitam gostima na pobedi, utakmica je bila veoma kvalitetna sa veoma dobrim potezima. Igrali smo dobro do početka poslednje četvrtine, a onda je usledio pad. Okrenuli smo se šutu za 3 poena u završnici, što je protivnik iskoristio brzim kontra napadima i rešio je utakmicu u svoju korist. Pokusacemo da ispravimo gresku na treninzima jer je ovo treca utakmica koju gubimo u poslednjoj cetvrtini.
Mladost Cacak, Zanimljiva utakmica sa dosta poena i obostrano slabom odbranom. Krajnji rezultat nije realan, jer je u 33 minutu bilo nerešeno. Aktavis se predstavio u mnogo boljem svetlu nego što to pokazuje ovih 19razlike.Svi učesnici su se jako korektno ponašali i ja im čestitam na tome. Mi još mnogo moramo da radimo da bi ličili na pravu ekipu. Mihailo Šušić
Utakmica je bila u egalu sve do cetvrte cetvrtine kad smo prelomili utakmicu dobrom energijom u odbrani i resenim kontra napadima.Cestitao bih mojoj ekipi na borbi kao i protivniku na fer i korektnoj igri.

More in Aktuelno