2.MLS

2MLS, Mladost SP – Konstantnin, 77:54

2MLS, Mladost SP – Konstantnin, 77:54

Mlaodst SP je rutinskom pobedom potvrdila kvalitet. Tokom cele utakmice palančani su držali jak ritam i konstantno uvećeavali prednost. Trener Milovanović je dao šansu svim igačima, gde su neki od njih su zabeležili prve
minute u Drugoj ligi Srbije. Najefikasnijii kod Mlaodsti bilo je Stefan Krtajić sa 20 poena, dok su kod nišlija najviše poena, 13 postigli Nedeljković i Nikolić.
Zoran Milovanović, trener ekipe Mladost SP: Zadovoljan sam pobedom. Čestitam svojim igračima. Nisam potpuno zadovoljan igrom. Dao sam šansu svim igračima, neki su je iskoristili, neki ne.
Dušan Vuletić, igrač ekipe Mladost SP: Pokazali smo da smo kvalitetnija ekipa i to je presudilo.Mlada ekipa Konstantina će tek da pokaže svoj potencijala u narednim sezonama . Čestitam im na
korektnoj i fer igri.
Marko Cvetković, trener ekipe Konstantin: Mladost je bila bolja tokom cele utakmice i čestitam im. Mi nismo imali šanse protiv raspoleženih domaćih igrača. Palančanima želim puno sreće u nastavku prvenstva.
Dimitrije Nikolić, igrač ekipe Konstantin: Mladost je opravdala ulogu favorita. Imali su više igrača u rotaciji i držali jak ritam tokom cele utakmice. Mi imamo mladi tim koji ima prostora za napredovanje.

More in 2.MLS