Aktuelno

TRIGLAV ŽKLS, Partizan 1953 – Art Basket, 59:86

TRIGLAV ŽKLS, Partizan 1953 – Art Basket, 59:86

Ivan Vasilijević, Na početku utakmice smo imali odličnu energiju, bili smo čvrsti i odgovorni u odbrani i agresivni u napad. U drugoj četvrtini smo slabo gradili naš reket što je dovelo do -5 na poluvremenu. Drugo poluvreme smo odlično počeli odbrabeno ali to nismo iskoristili napadački jer smo promašili pet uzastopnih zicera što nam je poljuljalo samopouzdanje, posle toga nismo uspeli psihički da se vratimo u meč. Čestitao bi košarkašicama Arta na sjajno odigranoj partiji, ali bi pohvalio i moje devojke na borbenosti i zalaganju koje se videlo tokom čitavog meča bez obzira na rezultat. Imamo dosta prostora za napredvanje što me jako raduje, a već za vikend se okrećemo novoj utakmici i novom derbiju sa Koraćem. To nam je prilika da poradimo na svim nedostatcima i da podignemo igru na viši nivo.
Milica Mrkela, Prvo poluvreme smo lepo odigrali, bili smo skocentrisani i imali smo energiju. Ipak, u odbrani nam je falilo zagrađivanje igrača. To je tek počelo da predstavlja problem u drugom poluvremenu kada je koncentracija pala. Pad koncentracije je značilo i mnogobrojni promašeni ziceri, a sa tim i rezultatsku promenu. Želja za pobedom je bila prisutna od početka do kraja utakmice, kao i podrška među saigračicama, zbog čega sam veoma zadovoljna.
Sergej Vujičić, Čestitke ekipi Partizana na sportskoj borbi i istrajnosti. Energetski su bolje otvorile utakmicu, međutim mi smo uspeli da se podignemo i kako je vreme odmicalo nametnemo ritam utakmice koji je nama odgovarao i uspešno privedemoutakmicu kraju. Čestitam i mojim igračicama na prikazanoj partiji i pobedi.
Tamara Romčević, Utakmica je bila neizvesna u prvom poluvremenu, ali smo boljom igrom napravili razliku u drugom i zasluženo pobedili. Drago mi je da moja ekipa pokazala karakter i nije ni u jednom trenutku rezultatski pala.

More in Aktuelno