Aktuelno

RODA JLS, Mega Bemax – Dynamic Vip Pay, 84:80

RODA JLS, Mega Bemax – Dynamic Vip Pay, 84:80

U 3. Kolu Roda Juniorske lige Srbije košarkaši Mega Bemaxa savladali su Dynamik u vrlo uzbudljivoj utakmici 84:80. Domaća ekipa krenula je jako od samog starta sa dosta trčanja,kontra napada I agresivnom odbranom što je dovelo do rezultata 21:15 posle prve četvrtine. Drugu četvrtinu je gostujuća ekipa iskoristila da se vrati u utakmicu I ne dozvoli domaćinu da se odlepi. Na odmor se odlazi sa rezultatom 42:40 za Megu. Drugo poluvreme su obe ekipe pokazale dosta kvaliteta .Treću četvrtinu dobijaju gosti 22:21 I u zadnju četvrtinu se ulazi sa dosta neizvesnosti.  Dva minuta pre kraja utakmice rezultat je bio nerešen 80:80 gde prvo Mušikić pogađa bacanje a onda I Nikola Milošević pogađa jako bitnu trojku gde resave utakmicu u korist Mege. Konačan rezultat 84:80
Kod domaćina istakao se Luka Paunović sa 16 poena I 10 skokova, dok je u protivničkoj ekipi Zimonjić postigao 18.
Dragoljub Avramović, Čestitam mojim igračima na današnjoj utakmici i na pobedi ,ima dosta prostora za napredak u našoj igri, i na tome ćemo raditi u narednom periodu .
Luka Paunović, Veoma bitna I teška pobeda pobeda za nas. Posle dobre prve četvrtine pali smo malo al smo pokazali karakter I vratili se na kraju .
Dušan Petrović, Čestitke ekipi Mege na pobedi. Mi smo se vratili u drugoj i trećoj četvrtini u utakmicu ali nismo imali snage da izdržimo do kraja i pobedimo danas.
Bogdan Zimonjić, Čestitam igračima Mege na pobedi,na kraju kada smo trebali da prelomimo utakmicu u našu korist nismo to uradili što su oni iskoristili,nama ostaje da se spremimo za sledeću utakmicu što bolje možemo I pobedimo.

More in Aktuelno