2.ŽLS

2.ŽLS, Ljubovija – Topolčanka, 63:64

2.ŽLS, Ljubovija – Topolčanka, 63:64

Fer i korektna igra. Prve tri četvrtine pripale gostujućoj ekipi. U četvrtoj četvrtini domaća ekipa dolazi i priliku da pobedi ali konačan rezultat je bio na strani gostujuće ekipe koja dolazi do bodova sa jednim poenom razlike.
Petar Arsenović, Čestitam ekipi topolčanke na pobedi. Utakmica je bila jako neizvesna do samog kraja. Protivnička ekipa je pravila razliku u do deset, ali smo imali i znanje i snagu da se vratimo u igru. Mislim da je možda malo i sreća odlučila, ali ipak smo igrali protiv iskusnije ekipe koja je znala kako da iskoristi to svoje iskustvo. Gostujuća ekipa je tokom cele utakmice bili u vodstvu, kontrolisali su igru. Ja sam vrlo zadovoljan što je naša mlada ekipa dala svoj maksimum i pokazala da mogu da igraju i da može da se računa na njih u nekoj bliskoj budućnosti. Ni jedna ni druga ekipa danas nisu bile kompletne, falili su po najbolji igrači, ali šta je tu je, to je nešto što nas prati stalno. Okrećemo se sledećem gostovanju protiv ekipe Požege u Požegi. Nadam se da će iz utakmice u utakmicu biti sve bolje.
Dragana Petričić, Čestitam i svojoj i protivničkoj ekipi na korektnoj igri- Bili smo oslabljeni jer nam je falio naš kapiten, najbolji igrač, Iva Perić. Smatram da smo pružile baš dobru igru. Mislim da kada bi nastavili sa ovakvom igrom i borbom, pobeđivali bi i najbolje ekipe.
D. Šegrt, Čestitke ekipi Ljubovije na gostoprimstvu, na korektnoj i fer igri. Čestitke i mojim devojkama na pobedi. Imali smo kadrovskih problema pred ovu utakmicu, to nam nije alibi ali mi je drago da smo iz tih problema izašli jači i zabeležili pobedu koja je bila jako teška na ovom gostovanju.
S. Radulović, Čestitam devojkama na korektnoj igri. Ova utakmica je bila jako teška. Dali smo svoj maksimum, devojke su se borile, zaista su nam prižile dobar otpor. Ovu utakmicu ćemo sigurno pamtiti kao jednu od težih u ovoj sezoni. Posle svih stvari i bolesti koje su nas zadesile ova pobeda nam je jako važna.

More in 2.ŽLS