1.ŽLS

1.ŽLS, Vojvodina 021 – Radivoj Korać, 100:45

1.ŽLS, Vojvodina 021 – Radivoj Korać, 100:45

Duel neravnopravnih protivnika. Domaći tim je od starta poveo i tokom utakmice povećavao prednost, koja je u poslednjoj četvrtini iznosila i maksimalnih 53 poena. Gišće su posebno bile nemoćne u trećoj četvrtini, kada nisu postigle pogodak iz igre, a sva tri poena ubacile su sa linije slobodnih bacanja. Već polovinom treće četvrtine nije bilo nikakve dileme oko pobednika, već samo kolikom će se razlikom meč završiti.
Aleksandar Jovanović, Nismo očekivali plus 55, to je sigurno. Odigrali smo sajajno u odbrani, i u napadu je sve dobro funkcionisalo, naročito tranzicija. Dali smo mnogo lakih poena i otuda ovako ubedljiva pobeda.
Vladana Vujisić, Zaslužena pobeda, ali nismo očekivali da ćemo dobiti meč baš sa tolikom razlikom. Gošće su bile oslabljene, pre svega na centarskoj poziciji. Lako smo ih pretrčavale i to je osnovni uzrok ubedljive pobede.
Dragomir Bukvić, Zbog problema sa kovidom nekoliko igračica, bili smo potpuno nespremni. To se večeras i videlo. Vojvodina nas je nadtrčala, nadskakala i nadigrala u svakom smislu. Za nas su ipak važnije utakmice koje dolaze u narednim kolima.

More in 1.ŽLS