2.ŽLS

2.ŽLS, Ljubovija – Proleter 023, 45:84

2.ŽLS, Ljubovija – Proleter 023, 45:84

Fer i korektno odigrana utakmica od obe ekipe. Gosti su u svim četvrtinama imali kontrolu igre i rezultat nije neočekivan.
Petar Arsenović, Ubedljiva pobeda gostujuće ekipe. Dosta kvalitetniji tim, bivši prvoligaš, koji ima ambicije da se vrate u prvu ligu. Mi smo danas igrali ispod svojih mogućnosti, jedan od razloga je povreda Vanje vasiljević, koja je pokušala da odigra utakmicu ali nije mogla da odigra. Nemamo dobru alternativu za nju. Igračice koje ulaze i igraju nisu na njenom nivou u smislu organizatora igre i to se odrazilo na našu igru. Danas smo bili napadački jako loši. Kada se u utakmici postigne samo 45 poena onda se pada i u odbrani. Iskusna ekipa proletera je kažnjavala svaku našu grešku. Mi imamo veliki problem sa unutrašnjom igrom jer nemamo kvalitetne igrače na poziciji 4 i 5. Pokušali smo sa Ivom Perić koja je vrlo iskusan igrač da popravimo malo te pozicije ali je ona vrlo brzo ušla u problem sa ličnim greškama.
Ivona Radonjić, Mi smo se borile, znale smo da su one mnogo jači tim. Naša ekipa je mlada ekipa, njihova iskusnija, čestitam im na pobedi.
Nikola Mihajlović, Došli smo u nekom izmešanom sastavu zbog nekih povreda. Važno je da smo danas uspeli da pobedimo ovde.
Jelena Bosnić, Čestitam svojoj ekipi na pobedi, domaćoj ekipi na per plej igri. Teško gostovanje kao i uvek zbog domaće ekipe. Želi protivniku više uspeha u nastavku takmičenja.

More in 2.ŽLS