Aktuelno

TRIGLAV KLS, Sloga – Crvena zvezda, 63:82

TRIGLAV KLS, Sloga – Crvena zvezda, 63:82

Kadeti Sloge i Crvene zvezde odigrali su veoma dobru utakmicu u kojoj su gosti već u prvom poluvremenu ostvarili razliku od 15 poena i to vođstvo održavali do kraja susreta.Sloga je u trećoj deonici odigrala veoma dobro (24:23)ali su gosti zahvaljujući dominacijom u visini do kraja tu razliku i povećali zabeleživši zasluženu pobedu.
Sloga:Saša Đorđević, Moja ekipa ušla je u igru bojažljivo i brzo vođstvo gostiju,doprinelo je da u želji za boljim rezultatom naprave niz grešaka u brzoletim napadima.Čestitam ekipi gostiju na fer i korektnoj igri.
Sloga: D.Mitrović, Počeli smo utakmicu veoma nesigurno što su gosti iskoristili i svojom dominacijom u reketu onemogućili niz naših napada što je i donelo pobedu
Sve čestitke ekipi Crvene Zvezde.
Šakota Miloš, Igrali smo disciplinovano i onemogućili domaću ekipu da realizuje niz šansi u brzopletoj igri pa smo u kontranapadima bili veoma efikasni.Zahvaljujem domaćoj ekipi na fer i korektnoj igri.
A.Vlajić, Celu utakmicu odigrali smo veoma disciplinovano koristeći svaku grešku domaće ekipe.Već u prvom poluvremenu ostvarili smo veću razliku koju smo sačuvali i poveaćli u zadnjoj četvrtini. Sve čestitke Slogi na fer i korektnoj igri.

More in Aktuelno