1.ŽLS

1.ŽLS, Vojvodina 021 – SPD Radnički d.o.o., 101:32

1.ŽLS, Vojvodina 021 – SPD Radnički d.o.o., 101:32

Rutinska pobeda mnogo kvalitetnije domaće ekipe u meču koji rezultatski nije bio ni najmanje interesantan. Gošće iz Kragujevca su kakav – takav otpor pružile samo u prvom poluvremenu, a podatak da su u drugoj postogle samo 12 poena dovoljno govori o odnosu snaga na parketu.
Aleksandar Jovanović, Ovaj meč je bio praktično trening srednjeg intenziteta. Mislim da ekipa Radničkog ipak može dosta bolje da odigra nego što je to danas bio slučaj. Bez obzira na okolnosti, moje izabranice su igrale ozbiljno i odgovorno, tako da sam zadovoljan pristupom i naravno rezultatom.
Lana Marić, Odigrali smo dobru utakmicu. Ona nam je poslužila kao neka vrsta pripreme za važan meč koji u subotu igramo u Kraljevu.
Saša Milojević, Rezultat sve govori. Mi nismo mogli da pružimo jači otpor mnogo kvalitetnijoj i u ovom meču motivisanoj ekipi Vojvodine. Nažalost, neke od inače malog broja seniorskih igračica koje imamo nisu bile spremne za ovu utakmicu. Većina igračica koje su nastupile su iz kadetskog sastava, tako da mi je žao što nismo supeli da bolje pariramo domaćem timu.

More in 1.ŽLS