2.MLS

2.MLS, Hercegovac – Beko, 98:93

2.MLS, Hercegovac – Beko, 98:93

Nakon dobrog otvaranja utakmice domaće ekipe gosti su se trgli, u 14 minutu poveli sa 5 razlike (26:31). Domaća ekipa u tom momentu preuzima kontrolu nad igrom i na poluvreme odlazi sa sedam poena prednosti. U trećoj četvrtini Hercegovac nastavlja da melje protivnika i kada je u 28 minutu poveo sa 70:55 svi su pomislili da će meč rutinski da privedu kraju. Tako nisu mislili igrači Beka. Velikom borbenošću uveli su meč u neizvesnu završnicu, ali domaća ekipa pre svega zahvaljujući Grušanoviću, nije dovolila da dođe do potpunog preokreta. U Hercegovcu su najefikasniji bili Grušanović i Gaćeša sa 18 i Todorić sa 17 poena. U Beku su se istakli Balmazović sa 17 i Stefanović sa 16 poena.
Aleksandar Komnenić, Čestitam mojoj ekipi na pobedi, a gostima na sjajnoj borbi. Nakon utakmice protiv Partizana gde smo imali veliku potrošnju u svakom smislu najbitnije je da smo ostvarili pobedu u ovom meču.
Nikola Gaćeša, Čestitam mojim saigračima na pobeda, ekipi Beka na fer igri. Utakmica je bila teža nego što smo očekivali, ali je najbitnije da smo ostvarili pobedu.
Petronić Nenad, Odigrali smo vrlo dobro i borbeno protiv odlične ekipe Hercegovca, čestitam domaćinama na pobedi.
Dušan Stanojević, Čestitke domaćoj ekipi na pobedi. Mi možemo biti zadovoljni prikazanom igrom.

More in 2.MLS