2.MLS

2.MLS, BKK Radnički – Loznica, 100:51

2.MLS, BKK Radnički – Loznica, 100:51

U okviru 21. kola Druge muške lige Srbije, prvoplasirani Radnički je dočekao ekipu Loznice koja se u poslednje vreme ustalila na sredini tabele nakon nekoliko neverovatnih pobeda kod kuće nad izrazitim favoritima! Ipak lider prvensta, pogotovu na svom terenu nije sebi dozvolio takav luksuz i maksimalno ozbiljno i angažovano od samog starta je držao utakmicu pod kontrolom. To je rezultovalo ubedljivom pobedom (100:51) Krstaša, gde svi igrači u ekipi Marka Boltića dobili šansu i upisali se u listu strelaca. Najbolji među njima bili su Koča Jovović (13 poena, 5 skokova i 6 asistencija) i Ognjen Ivković (13 poena, 7 skokova i 5 asistencija). Kod gostiju se istakao Aleksandar Todorović sa 20 poena i 7 skokova. Pred kraj utakmice imali smo priliku da gledamo na obe strane mlađe snage, koju su pokazali svoj kvalitet. Već u petak Radnički gostuje Radniku iz Surdulice, a Loznica dočekuje Proleter u važnoj utakmici za mirniji završetak sezone.
Trener BKK Radnički, MARKO BOLTIĆ: Duplo kolo ove nedelje donosi duplu potrošnju. Raspoređena minutaža, visok intenzitet i ubedljiva pobeda. Odlično smo odigrali i ostavili prostora i svežine za put u Surdulicu. Matematika nam govori da i dalje nema opuštanja. Nema vremena za slavlje, svaka sledeća je najbitnija utakmica u sezoni do konačnog cilja.
MVP utakimice – igrač BKK Radnički, KOČA JOVOVIĆ: Odigrali smo onako kako smo se dogovorili, sve što je trener zahtevao od nas smo preneli na teren, tako da je to urodilo plodom. Ovakva partija i velika pobeda nas raduje i sigurno će nam dati vetar u leđa i dodatnu motivaciju da nastavimo ovako da igramo do kraja sezone.
Trener KK Loznica, DUŠAN KASUM: Čestitam Radničkom na zasluženoj pobedi i želim im da zadrže prvo mesto i da uđu u viši rang. Odmarao sam ove glavne igrače u drugom poluvremnu, jer imamo mnogo bitnu utakmicu u subotu i sredu. Da obezbedimo opstanak u ligi, tako da sam morao da odmorim ove glavne igrače, jer igramo sa pet igrača već celu sezonu.
Igrač KK Loznica, ALEKSANDAR TODOROVIĆ: Utakmica je bila u prvoj četvrtini u egalu, posle su oni dodali gas i poluvreme su završili sa 20 razlike. Posle smo dali našim mlađima da pokažu svoj kvalitet i najbitnije da se niko nije povredio. Sad je bitno da se spremimo za subotu za Proleter, to nam je najvažnija utakmica u borbi za opstanak. Čestitam protivničkoj ekipi na pobedi!

More in 2.MLS