Aktuelno

2.ŽLS, Paraćin – Radnički, 60:64

2.ŽLS, Paraćin – Radnički, 60:64

Nakon pauze utakmicama 15.kola nastavljeno je takmičenje u okviru 2.ŽLS. U „SRC „7.juli“ u Paraćinu odigran je susret između OKK „Paraćina“ i ŽKK „Radničkog“ iz Beograda. Nakon uzbudljive završnice pobeda je pripala gostujućoj ekipi koja je slavila rezultatom 64:60. OKK Paraćin je bio bolju u prvom delu utakmice, i na poluvreme otišao sa razlikom od 11 poena prednosti. Radnički je uzvratio u nastavku, došao do izjednačenja i u neizvesnoj završnici zabeležio pobedu. Najbolja u redovima pobedničke ekipe bile su Milica Vujašević, Teodora Jelić, Jovana Vuović i Natlija Dubrovina. Najzapaženije u redovima OKK Paraćina bile su Milena Vučković, Jovana Radovanović i Lana Marinković.
Dušan Jovanović, „Ponovo smo došli do toga da utakmicu rešavamo u poslednjim trenucima. Kvalitetnu igru i prednost stečenu u prvod delu nismo uspeli da sačuvamo i da dođemo do pobede. Obe ekipe su bile jako borvene. Na kraju je pobeda pripala Radničkom na čemu im čestitam“.
Jovana Radovanović, „Još jedan poraz u samoj završnici, ponovo na na domaćem terenu. Malo nam je nedostajalo da dobijemo. Čestitam ekipi Radničkog na pobedi“.
Zoran Jovanović, „Volimo da dobijamo ovakve utakmice sa gustom završnicom. Naš protivnik je pokazao ekstremnu borbenost a njegovi mlade igračice da se na njih može računati u budućnosti. Očekujem još duela sa ekipom Paraćina u ovoj, a daj bože i u Prvoj ligi“.
Milica Vujašević, “ Vrlo nezgodna i neizvesna utakmica sa puno padova i dizanja od strane obe ekipe. Čestitam na borbenosti, nismo očekivali da će biti ovako. Mislim da je na kraju presudilo naše iskustvo“.

More in Aktuelno