Vesti

2.MLS, Borac Zemun – Joker, 104:101

2.MLS, Borac Zemun – Joker, 104:101

U poslednji period utakmice u Pinkiju, Dzoker je usao sa 16 poena prednosti. Bio je na dobrom putu da matematicki overi plasman u KLS. Nije se desilo… Borac je u 35. Minutu poravnao rezultat Luka Vukojcic je pogodio trojku za nereseno posle cega je krenula mrtva trka. Ekipe su se smenjivale u vodjstvu obe su isle I do cetiri poena prednosti da bi pred poslednjih 40 sekundi rezultat opet bio poravnat. Do kraja je pogadjao samo Igor Mijajlovic koji je od 4 bacanja pogodio tri I doneo svojoj ekipi pobedu.
Boras M., Timska igra i na kraju pobeda.Osecam se sjajno nakon ove pobede igrali smo oslabljeni sa jednim visokim igracem koji je igrao samo 10 minuta.Igraci su pokazali fantastican karakter i borbenost.Ekipa Dzokera je impresivna i ima igrace medjunarodnog iskustva,pobedili smo na borbenost i dobar sut.
Simeunovic, Zeleo bih da cestitam ekipi dzokera na fer i korektnoj utakmici.Mi smo pokazali da smo tim i ako nemamo visoke igrace.Borili smo se svih 40 minuta i morali smo da igramo agresivno. Dali smo 120 posto od sebe.
Vagic, Cestitam Borcu na pobedi.Mi se pripremamo sada za poslednje kolo.
Celebic, Cestitam ekipi Borca na pobedi,ne bi bilo nezasluzeno da smo I mi pobedili jel smo do trece cetvrtine ubedljivo vodili posle cega nam je usledio pad u igri.

More in Vesti