Aktuelno

TRIGLAV KLS, Crvena zvezda – Joker, 89:79

TRIGLAV KLS, Crvena zvezda – Joker, 89:79

Izjava trenera Jokera: Čestitao bih zvezdi na pobedi, kontrolisali su utakmicu od samog starta i nisu dozvolili da ih ugrozimo. Dozvolili smo trčanje zvezdi i bržu igru, što im je obezbedilo dosta lakih poena i loša selekcija faulova je uticala na našu agresivnost u nastavku meča. Nastavljamo dalje, nadamo se i trudićemo se da udjemo u osam najboljih.
Izjava igrača Jokera: Znali smo da zvezda neće ponoviti igru iz prvog dela sezone kada smo ih pobedili, pokušali smo da ih iznenadimo opet, ali dopustili smo otvorene šuteve i dosta lakih poena. Očekuju nas još dva kola i nadam se da ćemo ostvartiti pobede i plasman na završni turnir.
Izjava trenera Crvene zvezde: Veoma bitna pobeda za nas i zadovoljan sam odgovorom moje ekipe nakon poraza od Vojvodine. Napredak u odnosu na prvu utakmicu sa Jokerom se vidi i to mi je bitno bilo, od početka sezone, ovo je i najzrelija utakmica mojih igrača, i težićemo da tako bude i u ostalim utakmicama što su nam ostale.
Izjava igrača Crvene zvezde: Pobeda koja nas je zacementirala na petoj poziciji i koja nam je poslužila da se posle čudnog poraza od Vojvodine zbijemo i pokažemo kvalitet. Još dva kola do kraja i te dve utakmice da budu priprema i dizanje samopouzdanja za završni turnir.

More in Aktuelno