2.MLS

2.MLS, Morava – Beko, 90:75

2.MLS, Morava – Beko, 90:75

Domaćin je dobro otvorio utakmicu, poveo je u prvoj četvrtini razlikom koju je odrzavao do kraja. Domaćin je imao bolji procenat šuta, bolji protok lopte, I priveo je utakmicu kraju.
Perica Mitić, Čestitke igračima gostujuće ekipe na borbenosti. Dobar početak utakmice, borbenost na otvaranju je dovela do prednosti, koju smo zadržali do kraja. Moraćemo da radimo na velikom broju izgubljenih lopti. Ima prostora za napredak.
Nikola Prokić, Krenuli smo agresivno od samog starta utakmice. Dobro je poćelo za nas, pogodili smo otvorene šuteve, i napravili prednost koju smo držali do kraja.
Nenad Petronić, Teško gostovanje u Vladičinom Hanu, protivnik je dobro otvorio utakmicu, pokušali smo u naletima da se vratimo ali je naša agresivnost suzbijena, imalo smo dosta promašenih bacanja, protivnik je pogodio dosta otvorenih šuteva.
Borovićanin V., Protivnik je pogodio dosta šuteva, dopustili smo otvorene šuteve na početku utakmice. Mi smo promašili dosta šuteva I kasnije nismo mogli da stignemo razliku.

More in 2.MLS