Aktuelno

TRIGLAV ZKLS, Student – Proleter 023, 75:90

TRIGLAV ZKLS, Student – Proleter 023, 75:90

Košarkašice Studenta pretrpele su četvrti poraz u Kadetskoj ligi Srbije. Nišlijke na svom terenu, u susretu 6. kola, izgubile od zrenjaninskog Proletera 023 sa 90:75, po četvrinama 33:18, 18:18, 14:18, 25:21. Predvođene tandemom Maša Milinković-Jelena Muratović, gošće su već u prvoj deonici došle do dvocifrene prednosti, koju su održavale do samog kraja.
Nenad Stojanović, Dosta toga smo promašili, tako da je poraz bio neminovan. Devedeset primljenih poena pokazuju da je dosta toga škripalo u odbrani. Ne ostaje nam ništa drugo osim da se vratimo u salu i da naporno treniramo za predstojeće izazove.
Jana Veličković, Borile smo se do samog kraja, trudile se da stignemo prednost rivala, ali nismo uspele. Bez obzira na poraz, mislim da nismo loše odigrale.
Marko Marinkov, Jako važna poveda za nas, pre svega u psihološkom smislu. Nakon nesrećnog poraza na svom terenu u prošlom kolu, uspeli smo da se vratimo.
Maša Milinković, Dobro smo otvorile utakmicu i u istom ritmu nastavile, pre svega u odbrani. Smatram da smo zasluženo pobedile.

More in Aktuelno