Aktuelno

TRIGLAV KLS, Konstantin – Actavis Academy, 99:50

TRIGLAV KLS, Konstantin – Actavis Academy, 99:50

Još jedna ubedljiva pobeda Konstantina na svom terenu u 6. kolu Triglav kadetske lige Srbije. Od samog starta je četa tenera Tubića furiozno krenula. Agresivna igra na spoljnu liniju Aktavisa donrla je puno lakih poena. Niški tim je forsirao igru u tranziciji i razlika je rasla iz minuta i minut. Da su domaći košarkaši dominirali pod oba obruča govori podatak da je odnos skokova 61:29 u korist niškog tim. Osokoljeni ovom ubeljivom pobedom 99:50, domaći košarkaši idu na megdan ekipi Mege koja ima maksimalan učinak u prvih 6 kola.
Milan Tubić, Još jedna dobra pobeda za nas. Kontroliisali smo utakmicu i igrali po dogovorenom modelu svih 40 minuta. Trudićemo se da održimo ritam igre na ovaj način i na utakmicama koje dolaze. Nemamo vremena za bilo kakvo slavlje je gostujemo ekipi Mege koja u svom sastavu ima puno reprezentativaca i biće to prava provera za nas.
Dimitrije Nikolić, Ušli amo odlučno u utakmicu sa ciljem da pobedimo. Tako amo se i ponašali od početka meča. Jakom odbranom nismo dozvolili protivniku da dođe do prednosti, ostalo je došlo samo po sebi. Timski rad i napor doneli su nam ubedljivu pobedu.
Milan Petrović, Čestitam ekipi Konstantina na fer i poštenoj pobedi. Dosta slaba utakmica za nas, sigurno najslabije izdanje naše ekipe. Nismo dali naš maksimum. Probaćemo da ovu utakmicu što pre zaboravimo i okrećemo se narednom protivniku.
Goran Stefanović, Pre svega čestitam ekipi iz Niša na pobedi, zasluženoj. Mi smo imali loš dan i nismo imali rešenje za njihove raspoložene bekove.Dočekaćemo ekipu iz Kragujevca dosta spremniji.

More in Aktuelno