Aktuelno

TRIGLAV ŽKLS, Radivoj Korać – Ljubovija, 79:53

TRIGLAV ŽKLS, Radivoj Korać – Ljubovija, 79:53

Veoma uzbudljivo prvo poluvreme u košarkaškom centru Radivoj Korać. Ekipa Ljubovije nije dozvolila nijednog trena ekipi domaćina da se opusti, sve dok se nisu vratili sa odmora nakon poluvremena. Ekipa Radivoj Koraća se vratila na teren sa svojom prepoznatljivom igrom i iz minuta u minut uvećavala svoju prednost koju je zadržala do kraja meča. U domaćem timu najefikasnija je bila Tamara Ivanović sa svojih 19 poena, pratile su je Trailović sa 17, Kukić sa 14, dok su po 10 poena postigle Ćulibrk i Kljajević. U timu iz Ljubovije Valentina Vasiljević je postigla 21 poen, Ivana Pavlović 7, a Violeta Vasiljević 6.
Milica Janković, Čestitam gostujućoj ekipi na fer i korektnoj igri. Loše smo otvorili utakmicu i tek u trećoj četvrtini zaigrali onako kako se očekuje od nas. Ali, opet, u ovoj situaciji, važno je da sačuvamo decu od bolesti i povreda uz plan koji imamo.
Teodora Ćulibrk, Želim da čestitam svojim igračicama na pobedi i na dobro pruženoj partiji, kao i igračicama Ljubovije. Nama ova pobeda veoma znači nakom poraza koji smo doživele od Crvene Zvezde.
Nebojša Vasić, Moje čestitke ekipi Koraća. Pokazale su da su dostojne naslednice slavnog košarkaša čije ime proslavljaju. Domaćin je otvorio drugi period jako agresivno, mi smo tek nakon što je ekipa Radivoj Koraća ušla u problem sa penalima, uspeli da sastavimo konce i zaigramo organizovanije. One su stekle ozbiljnu prednost koju su uvećavale do kraja. Moje iskrene čestitke koleginici, Milici Janković, na svemu učinjenom do sada sa ovim devojčicama. Želim im sreću u nastavku sezone i da ih zaobiđu povrede.
Valentina Vasiljević, Čestitala bih protivničkoj ekipi na zasluženoj pobedi. Dobro smo otvorile utakmicu, ali u trećoj četvrtini smo dozvolile protivniku da napravi ubedljivu prednost koju su uspele da održe do kraja utakmice.

More in Aktuelno