Aktuelno

TRIGLAV ŽKLS, Paraćin – Crvena zvezda mts, 36:101

TRIGLAV ŽKLS, Paraćin – Crvena zvezda mts, 36:101

Prva utakmica u okviru ŽKLS odigrana je pred velikim brojem navijača domaćeg i gostujućeg tima. Gostujuća ekipa je bila dominantnija, kvalitetnija u napadu i odbrani, i pobedila je ubedljivom razlikom. Igračice OKK Paraćina su bile jako borbene i požrtvovane, pružile su dobru partiju, ali to nije bilo dovoljno za povoljan rezultat protiv izuzetno kvalitetne gostujuće ekipe. Utakmica je odigrana u jakom ritmu, uz fer i korektnu igru obe ekipe. U toku utakmice zabeležen je kraći prekid zbog ubacivanja rolni papira u teren od strane gostujućih navijača.
Marko Čelebić, „Mislim da je ovde pre sveha presudila razlika u kvalitetu. Ovo je najbolja selekcija u Srbiji, ovo je najača ekipa. Zahvalio bih se protivniku na fer i korektnoj igri. Idemo dalje, tražićemo šansu za pobedu na nekom drugom mestu, protiv nekog drugog protivnika. Hvala navijačima na podršci“.
Natalija Milovanović, „U prvom delu smo se baš borile i dale smo sve od sebe. U nastavku smo malo bile lošije. Ne znam šta nam se desilo. Ovo nam je znaačajna utakmica, nikada nismo igrale u ovakvim uslovima. Verujem da ćemo na narednim utakmicama biti bolje.“.
Nemanja Planojević, „Mislim da smo svi u mojoj ekipi bili pod utiskom atmosfere u hali. Nije često slučaj da igamo pred ovim brojem navijača i zahvaljujem im se na podršci. Generalno sam zadovoljan igrom svoje ekipe. Ekipa Paraćina se borila, dobru energiju su imali tokom svih 40 minuta i na tome im čestitam. Želim im sreću u nastavku sezone“.
Julija Matić, “Mislim da smo timski baš dobro odigrale. Bile smo posebno dobre u obrani. Zahvaljujem se navijačima na podršci“.

More in Aktuelno